Fremad mod forår og 1. div.

2. divisions førerhold Aarhus Fremad er forårsklar

Det er en optimistisk Aarhus Fremad-træner, Krzysztof Popczynski, der ser frem mod forårsæsonen og slutspillet om oprykning til 1. Division.

Den polske succestræner kan med glæde konstatere, at han har alle spillere til rådighed igen efter vinterpausen, som suverænt spillede Nordbyens Hold op på 2. Division Vest's øjeblikkelige 1. Plads.

- Truppen er den samme, og der har endda været en del nye til prøvetræning. Jeg er stolt over, at det er lykkedes, at holde på alle spillere. Jeg ved, at der har været interesse fra andre klubber. Men det viser, at det vi har her er noget specielt, når drengene har afvist tilbud udefra, siger Krzysztof Popczynski til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Krzysztof Popczynskis egen kontrakt med klubben udløber hen over sommeren, men den ambitiøse træner er glad for at være i klubben, og håber på, at de to parter kan fortsætte samarbejdet.

- Men det kræver, at vi rykker op. Der er andre klubber, der har henvendt sig til mig, men jeg ønsker at blive i Fremad, og med det hold, vi har her, tror jeg også, det sker, siger Krzysztof Popczynski.

Den gamle arbejderklub fra bydelen Trøjborg har 5 point ned til Marienlyst fra Fyn på andenpladsen, når forårssæsonen sparkes i gang den 1. april.