Forening vil finde Mads

Samarbejder med politiet om eftersøgning af familiefar

Missing people Denmark begynder en eftersøgning af Mads Fisker Weiling. Foto: Missing People Denmark (Facebook) og privatfoto

Der er fortsat ingen spor efter Mads Fisker Weiling, som forsvandt lørdag aften, efter han havde været til julefrokost på en restaurant i Skolegade i det centrale Aarhus.

Østjyllands Politi og beredskabsfolk har siden ledt efter familiefaderen til vands, til lands og i luften, men uden held. I samarbejde med politiet starter foreningen Missing People Denmark, der hjælper med at finde forsvundne danskere, nu en eftersøgning af Mads Fisker Weiling.

- Mads' familie har kontaktet Missing People Denmark, og dem skal vi mødes med i dag (onsdag, red.), så de kan hjælpe med eftersøgningen, siger politiassistent Flemming Hellfritzsch Simonsen fra Østjyllands Politi.

42-årige Mads Fisker Weiling blev lørdag aften omkring klokken 21.30 kørt med en taxa til området foran Comwell-hotellet på Værkmestergade i Aarhus. Godt to time senere havde hans mobiltelefon forbindelse til en sendemast ved Fiskerivej ved havnen i Aarhus omkring to kilometer fra Værkmestergade.

Se: Blev kørt til Comwell

- Vi har snakket med to personer, som mener at have set Mads. De havde set en mand på jorden ved Værkmestergade i det aktuelle tidsrum. De havde opsøgt ham, men han havde ikke ønsket hjælp fra de to personer, siger Flemming Hellfritzsch Simonsen.

I løbet af dagen skal han mødes med folk fra Missing People Denmark, og sammen skal de lave en plan for, hvordan foreningen og dens frivillige hjælpere kan bidrage til eftersøgningen af Mads Fisker Weiling.

- Vi kan organiserede frivillige borgere, som gerne vil hjælpe. Sammen med politiet skal vi i dag (onsdag, red.) kortlægge området og finde ud af, hvordan vi dækker det størst mulige område, så vi kan finde Mads, siger René Nielsen, der er stifter af Missing People Denmark.

Se: Har du set denne mand?

Han forventer, at Missing People allerede i dag, onsdag, eller torsdag morgen vil begynde eftersøgningen.

- Familien er meget frustreret og kede af det. De er realistiske omkring situationen, men de vil gerne have vished, sige René Nielsen.

Når han har haft møde med politiet, vil han via Missing People Denmarks side på Facebook bede de knap 7.000 følgere om hjælp til eftersøgningen.

- Folk kan komme og hjælpe et par timer eller en hel dag. Det er op til dem selv. De skal bare møde op, og så sætter vi dem i gang med eftersøgningen, siger René Nielsen.

På Missing People Denmarks side på Facebook vil der i løbet af dagen blive lagt oplysninger ud omkring eftersøgningen.

Besøg Missing People Denmark her