Flugtbil fra røveri mod guldsmed sidst set i Vejlby

Den eftersøgte Audi er set i høj fart på Tranekærvej

Foto: Østjyllands Politi

1 af 3

Politiet jagter stadig tre personer, der begik et røveri mod en guldsmed i Guldsmedgade mandag formiddag. Røverne stak af fra stedet i en Audi, som et vidne nu har set køre i høj fart på Tranekærvej i Vejlby. 

- Derudover arbejder teknikere lige nu i butikken med at sikre spor, siger politiassistent hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, til tv2oj.dk.

Der var tale om et groft røveri, hvor guldsmeden blev slået ned. Han er lige nu på skadestuen for at blive syet efter overfaldet.

00:31

Du kan se video fra guldsmeden efter røveriet her. 

Luk video

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger om røverne eller flugtbilen, som altså med stor sandsynlighed er en Audi.

- Der er formentlig tale om en sølv eller koksgrå Audi, og den har formentlig registreringsnummer YX33_28. Det sidste tal i registreringsnummeret mangler vi, sagde Marianne Morgen kort efter røveriet.

Overvågningsbilleder fra guldsmeden og forklaring fra ofret har også givet et signalement af de tre gerningsmænd. 

Signalement

A: Mand, 20-25 år, 180-185 cm, lys i huden. Iført sort tøj, blå hætte, hvide sko med røde detaljer, kasket med sort/hvid ternet front, sort rygsæk, grå handsker. Bar knivlignende genstand
B: Mand, 20-25 år, 175-180 cm, lys i huden. Iført sort tøj, sort kasket og sorte sko med hvide detaljer
C: Mand, 20-25 år, 185-190 cm, mørk i huden. Iført sort tøj og sort kasket

Et vidne har set flugtbilen på Tranekærvej i Vejlby.  Foto: Google Maps