Fans skal helt tæt på banen

AGF opsætter mobiltribuner til hjemmekamp

Foto: AGF

I modsætning til de fleste andre fodboldstadioner, er der langt mellem spillere og fans på AGFs hjemmebane, NRGi Park i Aarhus.

Den afstand vil den aarhusianske fodboldklub nu forsøge at udviske for en enkelt kamp.

Det sker, når AGF skal spille årets sidste hjemmekamp den 23. november mod Lyngby Boldklub. Her vil der blive opsat mobile tribuner mellem de eksisterende tribuner på løbebanen mellem de eksisterende tribuner og selve banen.

Løbebanen er nemlig den, som gør det umuligt for fansene at komme tæt på spillerne.

- Vi har rigtig, rigtig mange gode fans, og dem vil vi gerne give en særlig oplevelse. Mange af dem har flere gange udtrykt ønske om at sidde tæt på banen, siger Rasmus Alstrup, som er marketingsansvarlig ved AGF, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Inspirationen til de mobile tribuner kommer blandt andet fra AGFs seneste udekamp mod AC Horsens, hvor der ifølge Rasmus Alstrup var god opbakning og stemning blandt tilskuerne:

- Den stemning vil vi gerne genskabe på vores egen bane, siger han.

I første omgang er billetterne til mobiltribunerne sat til salg til blandt andet fanklubmedlemmer og sæsonkortholdere i Speakers Corner. Fra på onsdag åbnes billetsalget for alle andre.

Det er AGFs sponsor Bravida, der sponsorer de mobile tribuner. Om de bliver fundet frem igen i det nye år, er endnu ikke fastlagt.