En overvældet vinder

Det blev Maria Winther Olsen, der vandt Spot Festivalens præmie på 100.000 kroner

00:39

1 af 2

Maria Winther Olsen blev søndag aften udråbt til vinder af Spot Festivalens præmie på 100.000 kroner til et filmprojekt.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige for at være helt ærlig. Jeg havde slet ikke regnet med det, jeg var bare stolt over at få lov til at pitche min ide, sagde hun lige efter prisoverrækkelsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Overrækkelsen fandt sted i Øst for Paradis søndag aften. I løbet af søndagen har juryen set nærmere på fem filmprojekter, og de mener, at Maria Winther Olsens er det bedste.

- Det er en historie om depression og angst og det at være afhængig af et andet mennesker. Mere har jeg ikke lyst til at sige før filmen er færdig, siger hun om projektet.

Se: Spot på andet end musik

Formand for juryen Jacob Schulsinger takkede alle finalister, og i hans begrundelse for, hvorfor Marias vandt, sagde han blandt andet.

- Det, der gjorde, at vi valgte dig, var, at du var enormt ærlig, og at du har valgt at lave en film om noget, der står dig meget tæt. Det, tror jeg, er vigtigt - at man laver film om noget, man ved noget om, eller man har en stor interesse for, og så viste du, at du er utrolig god til at lytte, og det er også meget vigtigt, for det har man brug for.

Se Maria Winther Olsens reaktion på prisen i videoen øverst på siden.