Efterlyst 23-årig anholdt efter dramatisk politijagt

Den 23-årige er mistænkt for at have stukket en 36-årig mand i armen med en kniv sent tirsdag aften i Aarhus

På p-pladsen ved Shell og Q8 tæt på McDonald's på Randersvej i Aarhus steg tre personer ud af en bil, hvorefter den 23-årige ifølge politiet gik hen til dem og forlangte at få deres bilnøgler. I den forbindelse stak han en 36-årig mand i armen med kniven, hvorefter han stak af fra stedet. Foto: Google Street View

Den 23-årige mand, som Østjyllands Politi onsdag efterlyste i forbindelse med et knivstikkeri på Randersvej i Aarhus, er nu blevet anholdt. Det oplyser Østjyllands Politi torsdag sidst på eftermiddagen.

Den 23-årig blev torsdag anholdt i nærheden af Vejle, og han er nu sigtet for forsøg på manddrab. Derfor skal han fredag fremstilles i grundlovsforhør, hvor der skal tages stilling til, om han skal varetægtsfængsles.

Læs også Politiet efterlyser 23-årig efter knivstik: Betragtes som farlig

Anholdelsen skete torsdag eftermiddag efter en dramatisk politijagt på motorvej E45 i sydgående retning, hvor den efterlyste kørte på en motorcykel.

- Vi måtte kortvarigt omkring klokken 14.45 lukke Vejlefjordbroen i sydgående retning ved Vejle Nord. På den måde tvang vi den eftersøgte til at sænke farten, og vi kunne anholde ham, fortæller vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Stak tilfældig mand i armen

Ifølge politiet stak den 23-årige en tilfældig mand i armen tirsdag aften på Randersvej i Aarhus. Samme aften har den 23-årige angiveligt også forsøgt at true sig til adgang til flere borgeres biler, ligesom han truede tre 14-årige drenge, der var på vej hjem fra en fodboldaften, med at stikke dem med kniv. 

Udover forsøg på manddrab sigtes den 23-årige også for forsøg på brugstyveri.

Læs også Politi jagtede flyvsk og kørekortløs spritbilist på kokain

- Vi ser med stor alvor på episoderne i går aftes og er nu i gang med at stykke forløbet sammen og har sat flere efterforskningsskridt i gang. Vi hører meget gerne fra borgere, der kan hjælpe os med at få flere detaljer på plads i forbindelse med hændelserne i går, eller borgere der har set den efterlyste, sagde vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard fra Østjyllands Politi onsdag i forbindelse med, at politiet offentliggjorde navn og billede af den 23-årige mand, som var mistænkt for at stå bag overfaldet.

Torsdag takker Østjyllands Politi for borgernes hjælp i forbindelse med efterlysningen af den 23-årige mand, som altså nu er anholdt og sigtet i sagen.