Efter knivstikkeri på gymnasium: Fire personer varetægtsfængslet

I mandags blev en 17-årig elev angrebet af hætteklædte mænd på Aarhus Handelsgymnasium i Risskov. Fire personer blev anholdt, og de er nu alle varetægtsfængslet.

En 17-årig dreng blev i mandags stukket ned foran Aarhus Handelsgymnasium. Foto: Per Oxenholt

En 17-årig dreng blev mandag eftermiddag stukket ned i rygeområdet foran hovedindgangen til Aarhus Handelsgymnasium i Risskov. 

Nu er der nyt i sagen.

Politiet oplyser her til eftermiddag, at fire anholdte i sagen nu er varetægtsfængslet i fire uger. 

Læs også Øjenvidner til knivstikkeri: - Det var forfærdeligt

- I forbindelse med knivstikkeri g.d. ved Århus Handelsgymnasium, har der været afholdt grundlovsforhør og de 4 anholdte er alle varetægtsfængslet i 4 uger, skriver Østjyllands Politi på Twitter. 

Ifølge elever på Aarhus Handelsgymnasium, der ligger på Vejlby Centervej i det nordlige Aarhus, er drengen lige begyndt i 1.g.

Eleverne på skolen fortalte, at fire-fem maskerede mænd opsøgte drengen bevæbnet med kniv og peberspray. Den 17-årige dreng blev stukket ned ude i rygeområdet og søgte efterfølgende hjælp inde i gymnasiets kantine. 

Blødte fra ryggen

TV2 ØSTJYLLAND har både talt med en elev i 1.g og i 2.g. 

- Vi sad og havde undervisning, da der kom nogle fra klassen, som havde været nede og fylde vandflaskerne i kantinen. De så en fyr ligge og bløde ekstremt meget fra et sår i ryggen, fortæller eleven fra 2. g, som ønsker at være anonym, men hvis identitet er kendt af TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Skole indfører mobil-forbud

Vi troede, det var en joke, og læreren havde heller ikke fået noget at vide, så undervisningen fortsatte, forklarer eleven.

Kort efter blev hele skolen imidlertid kaldt ned i kantinen, hvor rektor fortalte om episoden. Her blev der især lagt vægt på, at eleverne ikke skulle føle sig utrygge.

Politiet har i øjeblikket ikke yderligere oplysninger. 

01:25

VIDEO: Cathrine Falkenberg, Astrid Juul Jørgensen og Rebecca Due Langvad, der alle er elever på gymnasiet, sad i rygeområdet og lavede lektier, da drengen blev overfaldet.

Luk video