Lokalopgør aflyst - risiko for at ødelægge banen

Weekendens vejr har nu fået konsekvenser for østjysk lokalopgør i Superligaen mellem AGF og Randers FC. Kampen er udsat på ubestemt tid.

AGF melder ud, så snart de kender den nye kampdato, og de oplyser, at alle billetter, der købt til dagens kamp, også gælder den nye kampdato.

Søndag eftermiddag klokken 16 skulle der have været lokalopgør mellem AGF og Randers FC, men dagens Superliga-kamp er nu blevet aflyst.

Læs også Kraftige vindstød aflyser endnu en Superliga-kamp

Det oplyser AGF i en pressemeddelelse. 

Kampen, der skulle være spillet på AGF's hjemmebane på Ceres Park i Aarhus, er blevet udsat på ubestemt tid på grund af store mængder regn på banen.

- Med den mængde nedbør, der er kommet de seneste dage, har driftschefen på stadion vurderet, at han ikke vil kunne genoprette banen i en sådan stand, at den vil være modtagelig for alle de kampe, der kommer i foråret, siger AGF-direktør Jacob Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND. 

01:28

VIDEO: Se banens tilstand og hør Jacob Nielsens begrundelse for, hvorfor kampen blev aflyst. 

Luk video

Billetter gælder stadig 

AGF melder ud, så snart de kender den nye kampdato, og de oplyser, at alle billetter, der købt til dagens kamp, også gælder den nye kampdato.

- De vil være inviteret til den næste kamp, og har man købt en billet, som man ikke vil kunne anvende til den næste kamp, får man selvfølgelig den refunderet, siger Jacob Nielsen. 

Hvis publikum ønsker deres billet refunderet eller har spørgsmål til aflysningen, kan man kontakte AGF.

Horsens-kamp også aflyst

'De Gule' fra AC Horsens skulle også have været i kamp søndag eftermiddag, hvor den stod på udebane-opgør mod FC Nordsjælland i Farum.

Denne kamp blev dog ligeledes aflyst på grund af dårligt vejr. 

- Dagens kamp er desværre aflyst pga. vindforholdene i Farum. Det er sikkerhedschefens og dommerens vurdering, at der er risiko for at skilte kan rive sig løs under de kraftige vindstød, og derfor kan kampen ikke afvikles af hensyn til spillere og publikum, skriver FC Nordsjælland på Twitter.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår de to aflyste kampe skal spilles. 

Right to Dream Park i Farum ligger øde hen - dagens kamp er nemlig aflyst.  Foto: Niels Christian Vilmann - Ritzau Scanpix