Cirkus Brøndby på besøg

Cheftræner: Det bliver kæmpestort

Skovbakkens 2. divisionshold er vant til at spille i ydmyge rammer i Vejlby. Snart skal de møde Brøndby på NRGi Park eller Brøndby Stadion. Foto: Fra Facebook

Der venter 2. divisionsklubben Skovbakken en kæmpe oplevelse, når de om godt en måned får besøg af Brøndby.

Sådan lyder det fra klubbens cheftræner, Poul Skibsted Lyse, efter at der fredag er trukket lod til ottendedelsfinalerne i DBU Pokalen i fodbold.

Skovbakken håbede på forhånd at trække enten en ligeværdig modstander eller et af de helt store hold i turneringen. Det ønske blev indfriet.

- FCK og Brøndby var vores absolutte ønskemodstandere. Det bliver kæmpestort at møde de spillere, vi ellers er vant til kun at se i fjernsynet. Kahlenberg, Agger og Hradecky er sjove spillere at skulle møde, siger Poul Skibsted Lyse til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den aarhusianske cheftræner vurderer, at Skovbakken kun er i stand til at slå Brøndby i 2 ud af 100 opgør. Chancerne for at nå kvartfinalen i DBU Pokalen er dermed ikke store.

- Men så længe bolden er rund, ved man aldrig. Det kan være, at de undervurderer os eller ikke stiller i allerstærkeste opstilling. Vi skal helt klart spille vores chance. Men hvis de kommer med alt, hvad de har, er det klart, at det bliver svært for os, siger Poul Skibsted Lyse.

Se: Randers mod SIF i pokalen

Skovbakken har endnu ikke afgjort, hvor kampen mod Brøndby skal spilles. Da opgøret formentlig vises på tv, spilles den sandsynligvis om aftenen.

Det lille Vejlby Stadion i det nordlige Aarhus har hverken lysanlæg eller varme i banen. Derfor er det formentlig nødvendigt at flytte kampen til fx AGFs hjemmebane, NRGi Park.

- Det giver også bedre mulighed for at tage imod de mange Brøndby-fans, der forhåbentlig vil se kampen. Det er ikke kun de medrejsende fans, men også de mange her i byen, der holder med Brøndby, siger Poul Skibsted Lyse.

Skovbakken er allerede begyndt at undersøge, om det er muligt at leje NRGi Park. Alternativt kan kampen evt. flyttes til Brøndby Stadion.

Kampen mellem Skovbakken og Brøndby spilles i perioden tirsdag d. 2. december til torsdag d. 4. december.