Bundsgaard: En forrygende fest

Jacob Bundsgaard er glad for fejringen af Dronning Margrethe i Aarhus

01:00

1 af 2

Onsdag blev Dronning Margrethe fejret i Aarhus i anledningen af hendes 75 års fødselsdag.

Dagen bød blandt andet på karettur i de aarhusianske gader og hyldest på Rådhuspladsen, inden der om aftenen var arrangeret en stor festforestilling i Musikhuset Aarhus, hvor en lang række forskellige kunstener optrådte på scenen.

- Det har været en forrygende fest. En fejring af Dronningen, som har været enormt hyggeligt, sjov og spændende, og det var fantastisk at se alle kunstnerne på scenen, lød det fra Jacob Bundsgaard (S), der er borgmester i Aarhus Kommune, sent onsdag aften efter showet i Musikhuset.

Se: Kongelige på rød løber

Til onsdagens store festforestilling i Musikhuset havde Dronning Margrethe valgt at tage den broche på, som Aarhus Kommune har givet hende i fødselsdagsgave. Og det til stor glæde for borgmesteren:

- Det er dejligt, og det varmer, at man kan se, at den gave, som byen har givet hende, er værdsat, og at dronningen på en aften som i aften, valgte at bære brochen, som vi alle har givet hende i fællesskab.

Regentparret har været på Marselisborg Slot i Aarhus de seneste ti dage, men i løbet af i dag, torsdag, går turen til Nordsjælland, hvor der er residensforlæggelse på Fredensborg Slot.

Du kan se interviewet med Jacob Bundsgaard i videoen øverst på siden.