Bruger gamle råvarer

Lyder det fra flere McDonald's-medarbejdere

Det er ikke kun hos McDonald's på Københavns Hovedbanegård, der sælges gamle burgere. Det sker i hele landet - også hos McDonald's i Aarhus. Det skriver Metroxpress. 

Efter metroxpress mandag beskrev, hvordan McDonald's sælger burgere, der har ligget i meget længere tid end de lovede 10 minutter, har 52 McDonald's-medarbejdere fra hele landet henvendt sig til avisen med nogle grimme oplysninger.

Otte af dem fortæller, at de får eller har fået ordrer på at bruge gamle råvarer i burgerne.

- Så vi spiser her aldrig. Vi tør ikke, fortæller to medarbejdere fra McDonald's på Københavns Hovedbanegård.

- Det er så klamt, siger en tredje.

 Metroxpress har mødt alle tre og set billedokumentation for, at der bliver brugt råvarer med overskreden holdbarhed.

Fra Frederikssund lyder der også advarsler.

- Når først man ser, hvad der foregår ude bagved - i køkkenet, så spiser man aldrig på McDonald's, forsikrer en ansat, som arbejdede på McDonald's i Frederikssund i tre år, men for nylig sagde op.

- Kun, hvis det var åbenlyst råddent eller ildelugtende, blev mad kasseret, siger hun.

- Sådan foregår det stadig. Og det sker efter ordre fra restaurantchefen, siger en nuværende McDonald's-medarbejder i Frederikssund.

Medarbejderne ønsker at være anonyme af frygt for at blive retsforfulgt af McDonald's.

- Vi er ved at undersøge de påstande netop nu, for det er jo ganske alvorlige beskyldninger. Vi kan slet ikke genkende den indstilling til håndtering af fødevarer, der bliver beskrevet, og den er stik mod reglerne og alt, hvad vi står for hos McDonald's, hvis det er rigtigt, siger Stine Green Paulsen, kommunikationsdirektør, McDonald's Danmark, til metroxpress.

Kilde: Metroxpress