Brandvarme Lumb er årets AGF'er

Salgsrygterne svirrer om den unge AGF-back Michael Lumb. Og så er han blevet kåret som årets bedste AGF-spiller.

Det vrimler med nordmænd, svenskere og sjællændere i AGF's trup, men det blev to unge knægte med fodboldopvækst i Århus, der blev henholdsvis Årets Spiller 07/08 og Årets FIghter.

Prisen som Årets Spiller gik til venstrebacken Michael Lumb, der har spillet samtlige 33 kampe for AGF i sæsonen. Michael Lumb har spillet i AGF siden miniput, hvor han kom fra KFUM's Boldklub.

Det åbne spørgsmål er så, hvor mange kampe Lumb kommer til at spille for AGF i næste sæson. For han er et brand-varmt salgsemne. Der har længe været bejlere på spring, og avisen B.T vil vide, at den engelske storklub Aston Villa er forrest i bejlerfeltet.

- Aston Villa har haft en god sæson, de spiller i Premier League og har Martin Laursen i truppen. Ellers har jeg ikke rigtig gjort mig de store tanker om dem. Jeg har en kontrakt med AGF to år endnu, og den må jeg forholde mig til indtil videre, men det er jo altid interessant at kunne komme til at spille i en storklub, siger Lumb til B.T.

Anders Kure blev kåret til Årets Fighter. Den 22-årige forsvarsspiller har mere eller mindre tilkæmpet sig en fast plads på holdet, noget som få havde regnet med før sæsonstart.