Brand i etagebyggeri søndag morgen

Risiko for at ild i udhus ville brede sig til resten af bygningen

Foto: Google Maps / Genrefoto

Foto: Google Maps

1 af 2

Brandvæsnet rykkede tidligt søndag morgen ud til en brand i en ejendom på Skelagervej i Skejby i det nordlige Aarhus.

Østjyllands Brandvæsen fik meldingen om branden ved seks-tiden. Derefter blev flere brandfolk og køretøjer dirigeret til stedet.

Det viste sig, at der var gået ild i et udhus umiddelbart ved siden af bygningen. Ejendommen rummer i alt fire lejligheder fordelt på to etager.

- Beboerne i de nederste boliger var selv kommet ud. Vi fik desuden fat i en ældre kvinde, der befandt sig i en af de øverste boliger, siger indsatsleder Jesper Hansen fra Østjyllands Brandvæsen til tv2oj.dk.

10 brandmænd rykkede ud - ild i nedlagt fabrik i Odder

Brandfolkene gik straks i gang med at slukke ilden, der havde bredt sig til selve bygningen. Det lykkedes dog at få den slukket, inden den for alvor fik fat.

- Lejlighederne har fået en del røgskader, men derudover er den ikke beskadiget. Der er heller ingen personer, der er kommet til skade, siger indsatsleder Jesper Hansen.

Skadeservice gør lejligheder beboelige

Skadeservice bliver nu sat i gang med at gøre lejlighederne beboelige. Indtil da må beboerne formentlig tage en enkelt overnatning hos familie eller venner, vurderer indsatslederen.

Østjyllands Politi har været på stedet. Det er muligt, at politiets teknikere senere skal undersøge, hvad der var årsag til branden.