Brand i ældrebolig på plejehjem i Aarhus V

Lørdag aften gik der ild i nogle gardiner i en lejlighed på lokalcentret Fuglebakken i det vestlige Aarhus. Beboeren blev reddet ud

00:44

Kort før kl. 22 lørdag aften udbrød der brand på Lokalcenter Fuglebakken i Aarhus V. Nogle gardiner var antændt i en stue til en af centrets ældreboliger. I soveværelset lå den kvindelige beboer og sov. Sprinkleranlægget gik i gang, og Østjyllands Brandvæsen blev alarmeret.

Da vi når frem, har sprinkleranlægget klaret de værste flammer, og der er primært røg i lejligheden. Vi sender derfor røgdykkere ind for at redde beboeren ud.

Anders Rathcke, Østjyllands Brandvæsen

- Da vi når frem, har sprinkleranlægget klaret de værste flammer, og der er primært røg i lejligheden. Vi sender derfor røgdykkere ind for at redde beboeren ud, siger indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen, Anders Rathcke, til TV2 ØSTJYLLAND.

Det lykkedes at få beboeren i sikkerhed. Efterfølgende blev personen tilset af en ambulance på stedet og efterfølgende kørt til yderligere tjek på skadestuen.

Efter sigende er beboeren sluppet uskadt fra branden.

Læs også Dagens helte: Brandmænd reddede hundehvalp fra døden

- Lejligheden har naturligvis mistet gardinerne, men ellers er der primært tale om lidt røgskader og så skader fra de mængder vand, der er kommet fra sprinkleranlægget, siger Anders Rathcke.

Lokalcenter Fuglebakken ligger på Fuglebakkevej i det vestlige Aarhus. 

Du kan se video fra branden øverst på siden. Den er optaget af Local Eyes.