Bjørnene fik flot udesejr i Næstved

Tirsdag aften vandt Bakken Bears 81-88 over Team Fog Næstved

Det er allerede afgjort, at aarhusianske Bakken Bears skal møde Stevnsgade Supermen i basketligaens slutspil, men derfor er der stadig kampe tilbage i grundspillet. Tirsdag stod den på udekamp i Næstved. Det blev til et tæt opgør, som bjørnene i sidste ende trak sig sejrrigt ud af.

Holdene fulgtes ad i store dele af opgøret, og efter de første 10 minutters spil var det da også meget tæt. Næstved førte 22-20. Jævnbyrdigheden fortsatte i anden periode, som endte helt lige. Derfor kunne hjemmeholdet gå til pausen foran med to.

Horsens IC vinder igen i suveræn stil

Vandt på fremragende tredje periode

Efter pausen var det klart udeholdet fra Aarhus, der virkede mest klar. Og opgøret blev reelt afgjort i den tredje periode. Næstved blev holdt nede på sølle 14 point i de 10 min, og Bakken kunne bringe sig foran med 10 point.

Nu skulle der virkelig noget ekstraordinært til, hvis Team Fog Næstved skulle komme tilbage i kampen. Og det lykkes da heller ikke. Godt nok vandt sjællænderne den sidste periode med tre point, men det var ikke nok til at hente bjørnenes føring. Bakken Bears vandt således 81-88.

Topscorer for Bakken blev Shawn Glover med 21 point, mens Caleb Walker fra Næstved blev sit holds mest scorende med 25 point.