Bakkens bjørne hjælper udsatte børn med bamsekast

Når Bakken Bears torsdag aften spiller på hjemmebane, vil hundredvis af bamser flyve gennem luften til fordel for udsatte børn

Når Bakken Bears torsdag aften møder Næstved i Vejlby-Risskov Hallen, venter der tilskuerne et spektakulært syn.

Ved hjemmeholdets første 3-point-scoring kastes der nemlig hundredvis af donerede bamser på banen. Tøjdyrene kommer til at skabe glæde for 800 af byens børn, der får julehjælp af Børnenes Kontor.

Alle tilskuere, der medbringer en bamse til donation, får gratis adgang til aftenens kamp. Har man ikke en bamse med, kan den købes i hallen, og både bamsen og indtægten fra salget doneres til Børnenes Kontor.

- Vi er rigtig glade for at være med til at hjælpe en masse børn op til jul. Vi håber derfor på så mange tilskuere som muligt, som vil være med til at bakke op om dette fantastiske initiativ, siger Bakken Bears’ sportsdirektør, Michael Piloz, i en pressemeddelelse.

Det er fjerde år i træk, at Bakken Bears samarbejder med Børnenes Kontor om en ekstraordinær happening under en kamp.

Jørgen Brixen, forretningsfører hos Børnenes Kontor, sætter ord på samarbejdets betydning:

- Det betyder enormt meget, at vi kan binde os op med et så kendt navn som Bakken Bears, der dels er med til at give os noget omtale, dels skaber glæde for børnene, når julepakkerne uddeles den 21. december, hvor flere af de store spillere ofte møder op og hjælper til, og dels skaber kontakt til sit store erhvervsnetværk, hvoraf der ofte er nogen, der henvender sig til os bagefter for at bidrage med en donation.

Aftenens kamp mellem Bakken Bears og Næstved begynder klokken 18.20.

VIDEO: Sådan så det ud, da der blev kastet bamser ind på banen for to år siden.