Århus tog pokalen

Århus Håndbold vandt pokalfinalen over Skjern

02:23

1 af 2

For første gang i klubbens historie sikrede Århus Håndbold sig pokaltitlen.

I en spændende og dramatisk finale på hjemmebanen NRGi Arena, hvor 2.400 så med fra lægterne, blev favoritterne fra Skjern besejret 27-26.

- Det var en super spændende kamp, det bølgede frem og tilbage, og der var masser af dramatik. Jeg er imponeret, sagde aarhusianernes træner, Erik Veje Rasmussen, efter kampen til TV | ØSTJYLLAND.

Pokalvinder: Min vildeste drøm

Aarhus gik til pausen med en føring på 14-13.Og det kunne der intet indvendes imod.Træner Erik Veje Rasmussens tropper var konstant i teten, og førte undervejs både 3-1, 7-4, 10-7 og 13-11.

Men der var tale om en jævnbyrdig affære, hvor Skjern ved stillingen 11-11 rent faktisk havde chancen for at komme foran.

Jævnbyrdigheden fortsatte i anden halvleg, hvor Århus Håndbold straks bragte sig foran 15-13.Men så fulgte en syv minutter lang scoringspause for aarhusianerne. Det udnyttede Skjern maksimalt ved at bringe sig foran 17-15.

Århus Håndbold møder Skjern

Århus Håndbold lod sig imidlertid ikke ryste, og 10 minutter før tid kom de ved stillingen 23-22 igen foran.

Skjern havde dog i kampens sidste angreb muligheden for at udligne til 27-27. Men playmaker Claus Møller Jakobsens forsøg fra distancen blev reddet af Jan Nielsen.