AGF-træner: Alle spillere er klar

Glen Riddersholm er imponeret over sundhedssektoren i AGF

01:15

1 af 2

AGF-træner Glen Riddersholm er imponeret over, at det er lykkes for sundhedssektoren i AGF at holde spillertruppen næsten skadesfri.

I morgen, fredag, åbner AGF foråret i Superligaen på udebane mod OB i Odense, og her har AGF-træneren stort set frit valg, når han skal udtage sin første AGF-trup.

Du kan se hele debatten om AGF nederst på siden.

- Alle er klar. Jeg må virkelig rose sundhedssektoren i AGF. Jeg har ikke oplevet før på det her tidspunkt, inden en turnering starter at have en næsten fuldstændig skadesfri trup. Vi har Jens Stage tilbage i træning, og han træner fuldt med fra mandag, og Dzhamaldin Khodzhaniiazov er begyndt at træne med fuldt ud, siger Glen Riddersholm til tv2oj, som torsdag formiddag sendte live fra AGFs sidste træning inden opgøret mod OB.

Glad "Duncan": Det var en god forpremiere

Glen Riddersholm fortsætter:

- Det er imponerende i forhold til, at vi har skruet på en række parametre rent fysisk i træningen, hvor vi har trænet lidt hårdere og mere intensivt, end de har været vandt til.

Spillerne skal have coolness

AGF-træneren glæder sig til opgøret fredag, hvor han forventer at få svar på de sidste spørgsmål i forhold til truppen.

- Jeg glæder mig til at se holdet præstere i kamp. Nu har jeg fået en masse billeder af holdet og de enkelte spillere i en masse træningskampe. Nu er jeg spændt på at se, om spillerne har det coolness, der skal til, selvom vi spiller på udebane, hvor vi i indeværende sæson har haft det svært, siger Glen Riddersholm.

Han mener, at AGF har gode muligheder for at få point med hjem fra Odense, hvis spillerne formår at være mentalt rolige.

Fredag sender TV2OJ live fra Randers FCs sidste træning. Se med 13.15.

Du kan se interviewet med Glen Riddersholm øverst på siden, og du kan se hele fodbolddebatten om AGF nederst i artiklen.

Se hele udsendelsen herunder