AGF henter fysisk træner

Har fortid i FCN og FCM

Foto: AGF

Fodboldklubben AGF fortsætter med at opruste trænerteamet, og klubben har hentet 38-årige Thomas Rostgaard Andersen.

Han er uddannet idrætsfysiolog fra Københavns Universitet, og han har tidligere været fysisk træner i FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

De seneste fire år har han været tilknyttet Institut for idræt på Københavns Universitet, hvor han har forsket i idrætsfysiologi under ledelse af Jens Bangsbo.

- Vi er glade for at kunne tilknytte Thomas til vores setup. Jeg kender ham fra min tid i FC Nordsjælland, og det vil helt sikkert give os et løft, at vi nu får en kompetent fysisk træner på fuld tid. At Thomas vil være tilstede til samtlige træninger, betyder også, at det samarbejde, der skal være mellem vores sundhedsstab og den fysiske træner, helt automatisk vil blive styrket, siger Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

Se: AGF styrker trænerteamet

Thomas Rostgaard Andersen er glad for skiftet, som også indebærer, at han flytter fra København til Aarhus.

- Jeg synes, det er en stor udfordring og en spændende opgave, jeg er blevet præsenteret for af AGF, og hvis der er noget, der motiverer mig, er det store udfordringer og spændende opgaver. Derfor skulle der heller ikke ret megen overtalelse til, før jeg sagde ja tak til dette tilbud, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Thomas Rostgaard Andersen

Aftalen med Thomas Rostgaard Andersen betyder også, at Frank Henriksen, fysisk træner, stopper i klubben. Han havde kontraktudløb denne sommer, og han har hjulpet klubben de seneste måneder.