AGF forlænger med to kantspillere

Stephan Petersen og Michael Zacho har skrevet under på kontraktforlængelser

Efter onsdagens kamp mod Esbjerg fB offentliggjorde AGF, at klubben har forlænget aftalerne med Stephan Petersen og Michael Zacho.

Stephan Petersen har forlænget sin aftale med et år, så den løber frem til sommeren 2017.

Lange om AGF-fremtid: Ikke noget nyt

- Stephan har vist, at han besidder kvaliteter, som vi behøver i Superligaen i næste sæson og til at indfri de målsætninger, vi har. Han har været i klubben i mange år, og han har altid repræsenteret AGF på bedste vis. Og i den seneste tid har han fremfor alt vist, at han er parat til at arbejde stenhårdt for fortsat at spille i den hvide trøje, siger Jens Andersson.

På et tidspunkt så det ikke ud til, at fremtiden lå hos AGF for Stephan Petersen, men parterne er altså blevet enige.

Aabech og Cavric forlader AGF til sommer

- Jeg har været glad for at være i AGF, lige siden jeg startede i klubben. Det er her, jeg helst vil være, og jeg er glad for, at det er faldet på plads. Jeg har haft en god snak med Glen, og jeg synes, at vi som hold ser stærke ud, og at vi kan blive endnu stærkere i næste sæson, siger 30-årige Stephan Petersen, der står noteret for 194 kampe for AGF.

Kantkollegaen Michael Zacho har skrevet under på en to-årig kontrakt.

- Vi har valgt at forlænge med Zacho, fordi det er en spiller, vi tror på, og fordi han det seneste år har taget fornuftige skridt i sin udvikling. Han har et potentiale, som vi håber og tror på, at vi i fællesskab kan forløse, siger sportschef Jens Andersson.