AGF-direktør: Vi blev snydt

Ærgrer sig efter underkendt scoring

02:24

1 af 2

Søndag spillede AGF sæsonens første kamp i landets næstbedste række, da FC Roskilde var på besøg i Aarhus. Kampen sluttede 2-2, efter AGF var bagud 0-2 efter et kvarters spil.

AGF-direktør Jacob Nielsen mener, at aarhusianerne burde have vundet, da man i hans øjne fejlagtigt fik underkendt en scoring.

- Det er klart, at inden kampen er det en sejr, som tæller. Vi må også sige, at set over alle 90 minutter, der bør vi stadig vinde, selv om vi får en elendig start. Når det er sagt, så synes jeg alligevel også, at det viser noget, at man kan rejse sig efter at have været bagud med 0-2, siger Jacob Nielsen.

Han mener, at AGF efter en lille times spil blev snydt for et mål, efter franske Arthur Sorin headede et hjørnespark i mål, men dommeren valgte at fløjte for frispark til gæsterne fra Roskilde. Målet ville have sendt AGF i front med 3-2.

- Og så burde vi i øvrigt have vundet kampen. Vi får underkendt et klokkeklart mål. Han (dommeren, red) må være den eneste, der har set det. Jeg så ikke, hvad det var - heller ikke i langsom gengivelse. Så det er lidt ærgerligt, men cadeau til spillerne for at rejse sig igen efter vi var bagud, siger Jacob Nielsen.

AGFs mål blev scoret af Mate Vatsadze og Daniel Christensen.

Du kan se hele interviewet med Jacob Nielsen i indslaget over artiklen.