Aarsleff bygger nyt hovedsæde

Per Aarsleff A/S har valgt at placere nyt hovedsæde i Aarhus Syd

Om halvandet år flytter Aarhus-virksomheden Per Aarsleff A/S fra Åbyhøj og ind i et nyt stort hovedkvarter på Hasselager Allé tæt på Genvejen i erhvervsområdet i Aarhus Syd.

Det nye domicil bliver 12.000 kvadratmeter stort og giver entreprenørkoncernen mulighed for at samle sine afdelinger.

- Vi er meget glade for, at det lykkedes at finde en meget attraktiv placering til et nyt hovedsæde i Aarhus Syd. For os har det ikke mindst været afgørende, at placeringen er forholdsvis tæt på Aarhus C, giver nærhed til vores øvrige aktiviteter i Aarhus, til motorvejen og den kommende letbane, siger Ebbe Malte Iversen, der er administrerende direktør i Per Aarsleff A/S, i en pressemeddelelse.

Virksomheden beskæftiger mere end 4.500 medarbejdere, hvoraf cirka 400 af dem er i Aarhus.

Jackob Bundsgaard (S), der er borgmester i Aarhus Kommune, glæder sig over, at Per Aarsleff A/S har valgt netop Aarhus Syd til sit nye domicil.

- Det er meget positivt, at en af byens store virksomheder bygger og investerer sin fremtid i Aarhus og netop har fået øje på Aarhus Syd som en attraktiv placering. Det bekræfter den positive tendens, hvor også andre virksomheder er flyttet til de seneste år. Det vil helt sikkert trække mere med sig, siger borgmesteren.