Aarhusianske talenter klar til boksebrag

Fire lokale boksere skal fredag aften i ringen under stævnet Danish Fight Night i Ceres Park. Tre af dem betegnes som nye danske boksehåb

Jeppe Morell føler sig helt klart til sin professionelle boksedebut fredag i Aarhus. Her bokser yderligere tre lokale boksere. Jeppe Morell ses øverst på billedet.

Fredag aften byder Ceres Park Hal 1 på boksning fra landets absolutte top. Fire af de otte opgør bliver med aarhusiansk deltagelse. Udover den rutinerede Lolenga Mock skal de unge talenter Jonas Madsen, Mohamed Adel og Jeppe Morell i aktion. Sidstnævnte har haft en meget dramatisk optakt til sin kamp, som desuden er hans professionelle debut.

Jeppe Morell skulle nemlig i første omgang have debuteret i efteråret, men 10 dage før den debut blev han alvorligt syg og ramt af blodforgiftning. Det kostede ni dage på intensiv og et stort tilbageslag i boksedrømmen.

- Jeg blev udskrevet i november og begyndte genoptræningen stille og roligt. Det var helt tilbage fra start med gåture først. Jeg vidste, at hvis jeg skulle have debut, måtte jeg være meget disciplineret, siger Jeppe Morell til tv2oj.dk.

Aarhus lægger gulv til Palles boksegalla

Aldrig været i bedre form

Det boksetekniske kom hurtigt tilbage, men fysikken var ikke god, og han havde samtidig tabt 10 kg under indlæggelsen.

- Derfor var jeg nødt til også at have stor fokus på min kost. Jeg har aldrig været så seriøs omkring min træning før, fortæller Jeppe Morell.

Han føler sig således nu mere klar end nogensinde før til at gå i ringen.

- Jeg er i bedre form end før min sygdom, fordi jeg har været så fokuseret, lyder det i dag fra talentet.

Tidligere AGF-talent bliver professionel bokser

Drengedrøm der går i opfyldelse

Fredag skal han bokse den sidste kamp, som ligesom det meste af stævnet bliver sendt live på TV2 Sport, og formentlig også bliver overværet af mange tilskuere i hallen.

- Det gør da, at man kan mærke presset på en anden måde, end når man bokser i en provinshal foran 100 mand. Men det her er en drengedrøm, så det må godt være stort. Jeg skal nok underholde og levere noget seværdigt, slutter den unge bokser.

Jeppe Morell har tidligere bokset 28 amatørkampe. Stævnet i morgen begynder kl. 19.30 og forventes at være færdigt omkring midnat. Jeppe Morell går i ringen mod Jimmy Owensby omkring kl. 23.30.