Aarhusiansk sang-darling favorit til at lave VM-sangen

Thomas Helmig er ifølge bettingfirmaet Bet25 storfavorit til at få æren af at lave Danmarks VM-sang, der skal bruges i Rusland næste år

Spillefirma tror på, at Thomas Helmig skal lave Danmarks VM-sang. Foto: Sofie Mathiassen, Scanpix

Til manges store glæde spillede Danmark sig tirsdag aften videre til verdensmesterskaberne i Rusland næste sommer via en 5-1-sejr på udebane over Irland.

Og nu diskuteres det så allerede, hvilke spillere der skal med til slutrunden, og ikke mindst hvem der skal lave den traditionsrige VM-sang.

Her har spillefirmaet Bet25 en storfavorit i form af aarhusianske Thomas Helmig.

Helmig kan om nogen favne hele den danske befolkning, og skulle han stå 'derude og banke på', vil DBU med garanti lukke ham ind.

Morten Olsen, Bet25

- Vi har nu i flere tilfælde set, hvordan omklædningsrummet fyldes af kærlighed, når der bliver sat Thomas Helmig på efter sejrene. Han har tydeligvis en stor stjerne hos Bendtner, Fischer og de andre sangglade charmører, siger oddssætter hos Bet25, Morten Olsen, i en pressemeddelelse.

- Helmig kan om nogen favne hele den danske befolkning, og skulle han stå 'derude og banke på', vil DBU med garanti lukke ham ind, fortsætter Morten Olsen.

Suspekt og Lukas Graham er også i spil

Bet25 giver gamblerne pengene fire gange igen, hvis Thomas Helmig ender med at lave sangen.

Af andre musikere, der bringes i spil til det ærefulde hverv, er Alex Vargas, Lukas Graham og Mads Langer.

Læs også Helmig Senior løfter sløret for 2018: Gæster Aarhus to gange

Også de succesfulde bands Suspekt og Carpark North er ifølge firmaet i spil til at lave sangen.

Hos Bet25 kan du blandt andet også spille på, hvor langt Danmark kommer til VM, hvem der bliver dansk topscorer og hvilke spillere der bliver udtaget til truppen.