20.000 skal til kæmpe fredagsbar

Arrangørerne forventer sort af mennesker til Danmarks Største Fredagsbar

Studenterrådet ved Aarhus Universitet har igen i år stablet Danmarks Største Fredagsbar på benene, og det kunne meget vel blive et rekordår målt på antallet af deltagere.

- Vi håber på alt mellem 16.000 og 20.000, og det ville være flere, det det plejer, siger eventmanager Sara Jeppesen om fredagsbaren, der finder sted i morgen, fredag.

Hun nævner, at programmet i år byder på større musiknavne, flere aktiviteter og mere plads, fordi man har afskaffet teltene.

Blandt aktiviteterne er flip-cup, beer-pong, skak, karate og meget anden. Noget af det kan man tilmelde sig via Facebook, og andet kan man tilmelde sig på dagen.

Andre ting, som en fodboldturnering og et nyt tiltag i form af motionsløb er det for sent at tilmelde sig.

Alle er velkomne i Universitetsparken, hvor festen afholdes, men arrangørerne håber på, at man lader sin egen alkohol blive derhjemme og i stedet benytter sig af de billige barpriser.

- Vi kan ikke få det til at løbe rundt, hvis de ikke køber hos os, og vi har gjort meget for, at priserne skal være SU-venlige, siger Sara Jeppesen.

Og som det er med alle udendørsaktiviteter i Danmark, håber man meget på, at vejrguderne viser sig fra deres bedste side.

- Vi er fortrøstningsfulde. Det ligner, at der kommer et par dråber sent på aftenen, men der er folk i godt humør, og så tror jeg ikke, de tager hjem, siger Sara Jeppesen.

De første aktiviteter begynder allerede klokken 8.30.

Sommerhus

play Tidlig rift om sommerhuse: - Hylderne er næsten tomme

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri Listen ude af regionsrådet: Eks-formand er ærgerlig

Lilleøre Hurtigfærge

Fra Kina til Aarhus: Ny Samsøfærge er på vej

domstol retten byretten Randers pædofilisag 2

Børnemishandlers navn delt tusindvis af gange - politiet advarer