20-årig mand tog kvælertag på teenager

Tre voldssager i Aarhus nytårsnat. To dørmænd havde problemer med gæster

Foto: Colourbox

På en ellers rolig nytårsnat var der tre anmeldelser om vold i Aarhus, hvoraf en af hændelserne gik ud over en kun 14-årig dreng.

Klokken 3.00 nytårsnat stødte han ind i en 20-årig mand i M.P. Bruuns Gade, som pludseligt tog kvælertag på den 14-årige med sin højre hånd.

- Den 14-årige havde problemer med at trække vejret, og den 20-årige slap først sit greb, da en tredjepart greb ind. Det virker umiddelbart som et umotiveret overfald på den 14-årige, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Jes K. Frederiksen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Fest og godt humør: Stille aften og nat for politi og brandvæsen

Den 20-årige blev taget med til afhøring. Anklagemyndigheden fandt dog ikke grundlag for at fremstille ham, men der kan stadig komme en retslig afgørelse.

Vold mod to dørmænd

Tidligere på natten gik det ud over to dørmænd i Aarhus.

I Skolegade blev tre personer nægtet adgang til en beværtning klokken 2.30. Det var de ikke tilfredse med, og den ene tog derfor en mobiltelefon frem for at tage et billede af dørmanden.

Rolig aften i Horsens og Skanderborg

- De tre personer løber derefter fra stedet, og da dørmanden sætter efter dem, bliver han slået i hovedet af den ene af de tre mænd, siger vagtchef Jes K. Frederiksen.

En 21-årig mand er sigtet for vold.

I Skolegade var det også en dørmand, der omkring klokken 1.20 afviste en gæst.

Den 21-årige gæst blev herefter truende og aggressiv adfærd, og han spyttede på dørmanden.