17.000 vil se Elsk mig i nat

Flere af forestillingerne til den populære 80'er musical er allerede udsolgt, og nu bliver otte ekstra sat på plakaten.

Allerede nu - en måned før premieren på musicalen Elsk Mig i Nat i Musikhuset Aarhus - har billetsalget rundet 17.000 solgte billetter. Dermed er den én af de største musical-succeser i husets historie, og i dag åbner billetsalget for yderligere 8 forestillinger i perioden 10.-17. oktober.

Det betyder, at The One and Only Company og Musikhuset Aarhus nu præsenterer musicalen med de mange 80'er-hits i alt 23 gange fra 17. september og en måned frem.

- Dette nye samarbejde mellem The One and Only Company og Musikhuset Aarhus er en stor satsning for Musikhuset, men vi har hele tiden troet på det, og vi er rigtig glade for, at publikum fra hele landet har taget så godt imod dette brag af en 80'er-fest, siger programchef Mette Kier fra Musikhuset Aarhus.

I forbindelse med den forestående premiere på Elsk Mig i Nat udlodder Musikhuset Aarhus gratis billetter til dem, der ved allermest om årtiet, hvor Helmig, Falco, Malurt, Duran Duran og kreppet hår og Ball-trøjer var toppen af poppen.

Det eneste, man skal gøre er at troppe op i Caféen kl. 13 søndag 22. august og quizze med. Det er tilladt at stille op i hold af maks. 5 personer.