Oh Land: Jeg tør godt sige, at det bliver spektakulært

Watermusic bliver en forrygende oplevelse, som publikum ikke har en chance for at regne ud på forhånd, lover sangerinden Oh Land

En fænomenal forestilling er, hvad publikum kan glæde sig til i weekenden, lyder det fra Nanna Øhland Fabricius, bedre kendt som sangerinden Oh Land. Udover at spille havets dronning i weekendens forestilling Watermusic har hun også komponeret musikken. 

- Normalt vil jeg ikke sige, at jeg forventer, at noget bliver spektakulært, men det tør jeg godt her, siger Oh Land.

Få hele historien om Watermusic

Hun garanterer, at de 15.000 mennesker, der kommer til at overvære Watermusic i weekenden, får sig en oplevelse, der langt overstiger deres forventninger. 

- Jeg vil godt love, at publikum ikke kommer til at kunne regne forestillingen ud. De kommer til at gå herfra med noget, som de slet ikke havde forestillet sig, siger sangerinden. 

Græskaret og guldkareten

Omkring 600 mennesker er med til at få forestillingen til at kunne lade sig gøre. Der er tale om en totaloplevelse, der inkluderer både kraner, både, akrobater og dansere. 

Forestillingen finder sted på Randers Havn, hvor selv de gamle industribygninger forvandles til levende kunstværker. 

- Det er ligesom græskaret, der blev til guldkareten. Jeg føler lidt, at Randers Havn bliver til guldkaraten i de her dage, siger Oh Land. 

Et nørdearbejde

Det har været lidt af et nørdearbejde at kompenere musikken til den omfattende forestilling, men det passer Oh Land ganske glimrende. 

- Jeg elsker at kunne lave en masse detaljer, som får lov til at være bærende, for sådan nogle ting lægger folk ikke mærke til i en popsang. Der lytter de til teksten eller til syng-med-omkvædet, siger hun. 

Oh Land har eksperimenteret meget med industrilyde, så publikum vil kunne opleve lyde af maskinfartøjer, traktorer, forskellige trucks og naturligvis havet.

Lørdag aften sender TV2 ØSTJYLLAND premieren på Watermusic live på vores facebookside. Se med lørdag den 2. september fra cirka kl. 22.00. 

Fakta om Watermusic

90414802_2842243999193987_995621003155472384_n

Marie-Louise holder midnatsåbent: - Nu bliver jeg herre i eget hus igen

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Ny vaccine kan blive godkendt i EU i starten af marts

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand