To chefer til Aarhus 2017

Opruster teamet forud for kulturhovedstadsprojekt

Først valgte kommunikationschef Benedicte Strøm at sige sit job, siden gik programdirektør Gitte Just samme vej og forlod projektet Aarhus 2017.

Nu har arrangørerne bag den aarhusianske kulturhovedstad så valgt at ansætte nye folk for at fylde det ene af hullerne ud.

I første omgang på kommunikationsområdet, hvor Peter Vestergaard er udnævnt til presse- og eventchef og Bent Sørensen skal være kommunikationschef.

Peter Vestergaard tog midlertidigt over i rollen som kommunikationschef efter Benedicte Strøms afgang og får nu hjælp af ny mand i kulissen, Bent Sørensen, som har været kommunikationschef i EU og en del af BTs chefredaktion.

Inden jobbet i kulturhovedstadsprojektet har Peter Vestergaard været chefredaktør hos Århus Stiftstidende.

Med de to nye mænd i spidsen, håber adm. direktør for Aarhus 2017, Rebecca Matthews, at projektet kan drage nytte af både lokale og internationale erfaringer:

- Det her er et kæmpe scoop for Aarhus 2017. Jeg kunne ikke være gladere for, at denne konstellation kan lade sig gøre. Bent Sørensen og Peter Vestergaard supplerer hinanden perfekt og deres samarbejde vil styrke vores kommunikation i et både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt perspektiv, siger hun i en pressemeddelelse.

Peter Vestergaards opgave bliver markedsføring og events, som skal skabe opmærksomhed omkring projektet, mens Bent Sørensen står for strategiske opgaver samt web og sociale medier.

Hvem der skal erstatte programdirektør Gitte Just, er endnu uvist. Indtil videre er det Carsten Holst, som er chef for Aarhus Filmby, og Ole Wolf fra kulturafdelingen i Horsens Kommune, der samarbejder om at varetage posten.