Universitetspraktikant til et af Danmarks mest spændende mediehuse

Vil du i praktik i en medievirksomhed, der står forrest i den digitale transformation og prøver at udvikle tilbud til morgendagens medielandskab? Så læs endelig videre.

redaktionen stationen TV2OJ TV2 ØSTJYLLAND

På TV2 ØSTJYLLAND har vi de seneste år været i gang med en gennemgribende udvikling fra tv-station til mediehus. Vores tv-nyheder på TV 2 er ikke længere det eneste flagskib. Vi udkommer også på en lang række platforme med veltilrettelagt indhold til relevante målgrupper. Vi producerer tværmedielt indhold til web, Facebook, Instagram, YouTube og tv og skaber samtaler mellem brugerne både på digitale platforme og ude i virkeligheden.

Som praktikant hos os får du rig mulighed for at prøve kræfter med et hav af praktiske arbejdsopgaver som målgruppeanalyser, videoproduktion til digitale platforme, eventkoordinering og projektledelse. Samtidig forventer vi også, at du både kan tænke med i udviklingen af medrivende story telling-formater, mediekoncepter samt public outreach-arrangementer.

I foråret kommer vi bl.a. til at arbejde med både selvtilrettelagte outreach-arrangementer og etablerede events som Kapsejladsen, NorthSide og Sølund Festival. Vi kommer til at fokusere på udvikling af indhold til YouTube samt undersøgelser af vores brugeres medievaner og deres holdninger til vores indhold. Således kommer du vidt omkring på arbejdspladsen og får bred forståelse for de forskellige opgaver, medarbejdere i et moderne mediehus beskæftiger sig med. Vi tager os tid til at gøre dit praktikforløb udbytterigt, og som praktikant vil du desuden få rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og tilrettelægge praktikforløbet ud fra dine interesser og ønsker.

Det forventer vi af dig:

  • Du kan bidrage med idéer til, hvordan vi skaber synlighed og samtaler omkring vores indhold – fx ved at skabe events, cross promotion og micro content (promoverende paratekster) i den rette public service-ånd.

  • Du tør tage ansvar og løbe selvstændigt med opgaver.

  • Du har styr på fokusgrupper samt andre kvalitative og kvantitative undersøgelser.

  • Du har evt. kendskab til Premiere Pro eller mod på at lære programmet at kende.

  • Du er klar på både at lære, bidrage og indgå som en del af en arbejdsplads, hvor der er høj faglighed, masser af godt humør og plads til vilde idéer.

Det kan vi tilbyde dig:

Du bliver del af et mediehus, der er opsat på, at vi skal være med til at forme, teste og udfordre fremtidens medielandskab. Derfor går vi også meget op i at udvikle nytænkende, dygtige og kreative medarbejdere. Vi er knap 100 ansatte, der hver især elsker det, vi laver og har den gode historie og den vellykkede formidling som fælles passion. Foruden det faglige vægter vi også det sociale højt, og som praktikant vil du fra første dag blive en del af TV2 ØSTJYLLAND, hvor der er et dynamisk ungt miljø af journalistpraktikanter og FTP-elever. Derudover tilbyder vi gratis frokost og kaffe i stride strømme.

Du kan læse mere om TV2 ØSTJYLLAND og vores arbejde på vores udviklingsblog.

Sådan søger du praktik:

Hvis du tænker, du er den, vi leder efter, skal vi høre fra dig senest d. 11. oktober, men vi holder samtaler løbende. Udover ansøgning og CV er du velkommen til at sende relevante eksempler på noget, du tidligere har lavet, men det er bestemt ikke et krav. Du skal sende din ansøgning til job@tv2oj.dk og skrive ”Universitetspraktikant” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Riis Jensen på 28 34 53 80 eller Michael Lindskau Nielsen på 51 90 51 44.