Kom i erhvervspraktik på TV2 ØSTJYLLAND

En sjov og lærerig uge er slut. Her ses TV2 ØSTJYLLAND UNG-holdet fra efteråret 2018.

Interesserer du dig for at fortælle gode historier og nyheder på forskellige platforme? Kan du lide at optage video med både kamera og iPhone? Udnyt den unikke mulighed for at blive en del af TV2 ØSTJYLLAND UNG

På TV2 ØSTJYLLAND giver vi unge muligheden for at prøve kræfter med arbejdet i et moderne mediehus. TV2 ØSTJYLLAND UNG er din mulighed for at få en fantastisk oplevelse som erhvervspraktikant.

Praktikopholdet varer fra mandag til fredag, og tilbuddet gælder for de elever i skolernes 8., 9. og 10. klasse, der skal i erhvervspraktik.

Næste praktikperiode

Det er endnu ikke afgjort, hvornår næste praktikperiode finder sted.

Har du lyst til at være med, så hold øje med siden her samt TV2 ØSTJYLLAND UNG på Facebook. 

Inden for mediebranchen sker der hele tiden noget nyt, og som erhvervspraktikant vil du få mulighed for at prøve kræfter med at fortælle historier og nyheder på mange forskellige platforme. Hos TV2 ØSTJYLLAND er mulighederne nemlig mange, og vi udkommer både på Facebook, Snapchat, Instagram, YouTube, tv og web.

I løbet af ugen skal TV2 ØSTJYLLAND UNG-redaktionen under kyndig vejledning selv optage, redigere og udkomme med indhold på flere platforme.

Som erhverspraktikant på TV2 ØSTJYLLAND er du selv med til at finde de historier, du laver. Her er en ung fotograf og reporter på besøg i Ree Park på Djursland.

At arbejde i et mediehus er ofte tidskrævende, så regn ikke med, at du kan passe dine normale fritidsaktiviteter i praktikugen. Vi forventer, at du har lyst til at knokle, kan samarbejde og er nysgerrig på, hvad der rører sig i samfundet.

Nedenfor kan du se nogle af de udsendelser, erhvervspraktikanterne har produceret de seneste år​.

____________________________

 

Oktober 2018

10:48 Luk video

Marts 2017

07:16 Luk video

Oktober 2016 

09:50 Luk video

April 2016

 

Oktober 2015

12:25 Luk video

Marts 2015

10:25 Luk video