Baby fik kraniebrud og hjerneblødning efter vold

En 31-årig mand er fængslet for grov vold mod en ni måneder gammel pige. Episoden er foregået i Kolind på Djursland

En mand blev ved Retten i Randers varetægtsfængslet i fire uger for grov vold mod et spædbarn.

En baby fra Kolind på Djursland har fået alvorlige skader efter, hvad der ifølge anklagemyndighedens sigtelse er et alvorligt legemsangreb.

Ifølge sigtelsen, som blev læst op ved Retten i Randers tirsdag formiddag, har den ni måneder gamle pige fået både kraniebrud og hjerneblødning på grund af volden.

Læs også Michael rystet: Forældrenes kaniner brutalt dræbt

I Randers har en dommer valgt at varetægtsfængsle en 31-årig mand i sagen. Manden skal foreløbig sidde fængslet i fire uger. Herefter skal der igen tages stilling.

Volden skulle være foregået i løbet af natten til tirsdag - nærmere bestemt i tidsrummet mellem klokken 21.30 mandag og 8.29 tirsdag.

25 forskellige læsioner

Hvordan volden er udøvet, står der ikke noget om i sigtelsen, men den har efter alt at dømme været ganske omfattende.

Den lille pige har alt i alt 25 forskellige læsioner. Ud over kraniebrud og hjerneblødning drejer det sig om blodunderløbne mærker på kroppen og på ansigtet.

Læs også Endnu en ung mand sigtes for drabsforsøg

Den lille pige har ifølge sigtelsen også punktformede blødninger under og ved øjnene.

Østjyllands Politi ønsker ikke at bidrage med yderligere oplysninger om sagen - heller ikke om relationen mellem den 31-årige mand og babyen.

- Da der stadig pågår efterforskning, har vi ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.