Mød Din Mad: Honning

Vi er i det søde hjørne i Mød Din Mad. Biavleren Søren kender sine bier så godt, at han kan komme helt tæt på dem uden beskyttelses dragt og handsker. Og så fremstiller hans bier en helt speciel hvid honning, som bliver brugt flittigt i hjemmets madlavning.
Udgivet 3. april 2012

Mød din mad

Er der hindbær i hindbærbrusen? Hvordan bælger man en ært? Og kan en ustresset og sund opvækst smages i kalvekødet?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Anna Louise Tranæs Didriksen forsøger at få besvaret i programserien Mød Din Mad.

Mød Din Mad fortæller også historier om livet som fødevareproducent i Østjylland. Hvilke muligheder knytter sig til det østjyske og hvilke udfordringer?

Følg blandt andet processen fra ko til kræs på Osteriet Hinge, når der fremstilles en helt speciel råmælksost. Og kør med, når Morten Aleksandersen i pendulfart fragter rødkål mellem den fædrene gård og konservesfabrikken på Samsø.