Mød Din Mad: Gulerødder

Som 15-årige besluttede Knud Dahl Andersen fra Auning sig for at han ville have sit eget gartneri. I dag er virksomheden vokset til 65 medarbejdere, der producerer gulerødder, porrer og forårsløg i massevis.
Udgivet 26. september 2012

Mød din mad

Er der hindbær i hindbærbrusen? Hvordan bælger man en ært? Og kan en ustresset og sund opvækst smages i kalvekødet?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Anna Louise Tranæs Didriksen forsøger at få besvaret i programserien Mød Din Mad.

Mød Din Mad fortæller også historier om livet som fødevareproducent i Østjylland. Hvilke muligheder knytter sig til det østjyske og hvilke udfordringer?

Følg blandt andet processen fra ko til kræs på Osteriet Hinge, når der fremstilles en helt speciel råmælksost. Og kør med, når Morten Aleksandersen i pendulfart fragter rødkål mellem den fædrene gård og konservesfabrikken på Samsø.