Mjød er ikke det samme som øl!

På Mols ligger et lille bryggeri, der har specialiseret sig i at producere mjød af de ting, der findes på Djursland. Derfor skal vi først ud og plukke mjødurt, som vikingerne gjorde det, langs Gudenåen i Randers - og hente honning hos en lokal biavler, før vi kan komme hjem og brygge. Og så skal vi have rede på en udbredt misforståelse - nemlig at mjød ikke er det samme som øl!
Udgivet 14. november 2016

Mød din mad

Er der hindbær i hindbærbrusen? Hvordan bælger man en ært? Og kan en ustresset og sund opvækst smages i kalvekødet?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Anna Louise Tranæs Didriksen forsøger at få besvaret i programserien Mød Din Mad.

Mød Din Mad fortæller også historier om livet som fødevareproducent i Østjylland. Hvilke muligheder knytter sig til det østjyske og hvilke udfordringer?

Følg blandt andet processen fra ko til kræs på Osteriet Hinge, når der fremstilles en helt speciel råmælksost. Og kør med, når Morten Aleksandersen i pendulfart fragter rødkål mellem den fædrene gård og konservesfabrikken på Samsø.