Mediegrafikerelev søges til TV2 ØSTJYLLAND

Er du fuld af gode idéer? Tænker du i visualiseringer med udsøgt sans for de kreative detaljer, og har du lyst til at oversætte komplekse pointer til lækker grafik? Vil du producere indhold med video, animation og grafik i alle afskygninger til alle platforme? Kan du godt lide, at dagene er forskellige og med nye udfordringer?

Så skal du søge stillingen som Mediegrafikerelev på TV2 Østjylland.

TV2 Østjylland er et mediehus, hvor alle vores nuværende platforme – Facebook, Instagram, Youtube, web og TV – er ligeværdige, og hvor det altid er den gode historie, der er i fokus.

Vi forventer, at vores elever tænker indhold og deltager aktivt med bud på historier, produktionsform og platform.

Du kommer blandt andet til at arbejde med motion-graphics, som forklarende grafik til vores nyhedsudsendelser, explainere til dokumentarer og flotte indpakninger til vores programmer. Opgaverne kan også bestå af stilstående grafik, som stories til Instagram, grafik/bannere til vores hjemmeside og meget mere.

Vi sørger for at ruste dig godt til den virkelige, foranderlige medieverden, der venter på den anden side af din elevtid.

Vigtigst af alt har vi det først og fremmest sjovt. Der er plads til at afprøve nye fortælleformer, og det er i orden at begå fejl. Sådan er det, når man eksperimenterer!

Du bliver en del af en elev- og praktikantgruppe, hvor fællesskab vægtes højt. Basen er Skejby i Aarhus, og skoledelen vil som udgangspunkt foregå på AARHUS TECH.

Du skal have afsluttet grundforløbet på mediegrafikeruddannelsen. Der vil forekomme skiftende arbejdstider, hvorfor du skal være fleksibel.

Som person arbejder du selvstændigt og har samtidig gode samarbejdsevner og er en god kommunikatør, skriftligt som mundtligt. Du er kendt for dit overblik, din struktur og dit øje for detaljerne.

Lyder det som noget for dig?

Ansøgningsfristen er onsdag den 17. november kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 48.

Send din ansøgning til: job_1ux2@tv2oj.dk

Ansættelsesstart er januar 2022.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vejleder Siw Bæckmann Nissen på mail: sini@tv2oj.dk eller telefon: 30 10 11 09