Havemennesker 12

Da Maria og Henrik holdt bryllupsreception, var græsset ikke kommet op, og haven var kun halvfærdig, men nu et år efter brylluppet er haven blevet rigtig fin, og de viser stolt både græsplæne, højbede og drivhuset frem. Og trods det manglende græs tænker de tilbage på en dejlig bryllupsdag. Hos Ane Stresino i Brabrand er pergolaen og de store bede for længst færdig, og hun er i fuld gang med et endnu større projekt, nemlig ny indkørsel med kampestensmure og belægninger, for rigtige havemennesker bliver aldrig helt færdige med haven. Havearkitekt Kjeld Slot fortæller, at det at have en have for ham er lige så vigtigt som at trække vejret.

Havemennesker

Danmark er en nation af have-elskere: kolonihaver, gårdhaver, parcelhushaver, gårdspladser og altaner. Havelivet og havedrømme fylder også meget for tusindvis af østjyder.

Vi møder nogle af dem i serien Havemennesker, hvor vi følger en række drømmehaver blive til virkelighed hen over et år. TV 2 | ØSTJYLLANDs Søs Kjeldsen følger de håbefulde haveejere gennem processen med at gøre drøm til virkelighed.