Wammen er blevet far

Det var ikke planlagt, siger han

Europaministeren Nicolai Wammen har fået en søn for tre uger siden. Moren er Julie Rademacher, tidligere folketingsmedlem for Socialdemokratiet. Det skriver Århus Stiftstidende onsdag.

Wammens og Rademachers søn kom til verden 9. oktober på Rigshospitalet i København. Han var 52 centimeter lang med en kampvægt på 3606 gram.

Drengen hedder Carl Rademacher Wammen.

Graviditeten var bestemt ikke planlagt, oplyser Wammen til avisen. De nærmere detaljer om, hvordan de to har mødt hinanden, holder parret for sig selv.

De to har kendt hinanden i mange år og er venner, men ikke kærester. De to nybagte forældre bor ikke sammen og har heller ingen planer om at blive en traditionel kernefamilie med far og mor under samme tag.

- Vi er moderne forældre, hvor far og mor ikke bor sammen, men er sammen om at være forældre med et fælles ansvar, siger Nicolai Wammen til Århus Stiftstidende.

- Vi kommer til at skulle dele Carl. Lige nu er han mest sammen med sin mor, men når han bliver lidt ældre, kommer han til at være noget af tiden hos mig, siger den tidligere Aarhus-borgmester til avisen.