Vinderne til City Slide fundet

300 østjyder har vundet en tur på Danmarks længste City Slide

Foto: Randers Kommune

Mere end 1.000 østjyder havde tilmeldt sig konkurrencen om at prøve Randers City Slide. Nu er de 300 heldige vindere fundet ved en computerudtrækning.

Lørdag 15. august bliver banen opstillet på hovedfærdselsåren, Østervold, i Randers.

Se: Stor interesse for City Slide

Alle vinderne får direkte besked, og en dem er 24-årige Ane Toelberg Hein fra Randers.

- Det er et fantastisk initiativ, og jeg er sikker på det bliver en sjov oplevelse. Jeg forventer helt klart et lille sus, siger hun i en pressemeddelelse fra Randers Kommune.

44-årige Dan Overgaard har også vundet en tur på vandrutsjebanen.

- Det er spændende, og jeg forventer helt klart at opleve et kick og få en oplevelse, som man jo ikke ligefrem kan få på ethvert gadehjørne, siger han

Se også: Lokale bygger kæmpe glidebane

City Slide er et forholdsvist nyt koncept, som er ved at brede sig rundt om i Europa. Ideen har Randers hentet fra den engelske by Bristol, hvor der sidste år var opsat en vandrutsjebane på 90 meter.

- Vi er stolte over, at vi som de første i Danmark kan præsentere Randers for et koncept, der i den grad er blevet hipt og moderne rundt om i de internationale storbyer, siger teaterleder Peter Westphael fra Randers EgnsTeater, der er en af idefolkene bag projektet, i pressemeddelelsen.

I videoen herunder kan du se, hvordan det så ud, da banen blev testet tidligere på sommeren. Den endelig bane bliver ifølge arrangørerne 10 gange så stor.