Vil du spille med...?

Duné og Fallulah på jagt efter lokale talenter

Sangere og musikere i Aarhus får nu mulighed for at udvide rammerne fra øvelokalet.

Det sker, når P3 Guld-vinderen, Fallulah og rockbandet Dúné, giver lokale kunstnere chancen for at møde et større publikum, når sangerinden og bandet kommer til Aarhus.

De er en del af projektet Local Heroes, som skal hjælpe ny musik på vej ved at involvere fans, skabe medieomtale og trække folk til spillestederne.

- Jeg er altid nysgerrig på hvad der rører sig derude i det danske musikliv, og synes det er spændende at være med til at give endnu uopdaget talent en chance for at spille på nogle større scener, og for mit publikum. Jeg ville selv have elsket at få sådan en mulighed da jeg var helt grøn. Standarden bliver sat højt, og jeg opfordrer de bands/solister der ansøger til at bringe det allerbedste de har, siger Fallulah i en pressemeddelelse.

Interesserede bands og solister har mulighed for at tilmelde sig på hjemmesiden www.localheroes.dk, hvor de kan uploade deres musik. Det er derefter op til lytterne at stemme på deres favorit.

Vinderen bliver til sidst fundet mellem de ti mest populære deltagere, og det er så op til Fallulah og Dúne at afgøre, hvem der løber med præmien.

- Det er en øjenåbner for nye talenter at prøve kræfter med et stort publikum og få oplevelser, som kan løfte dem til et nyt niveau. Vi håber på at kunne give den oplevelse videre til de rette bands og glæder os til at høre, hvad Danmark har at byde på i 2013, siger sanger i Dúné, Mattias Kolstrup.

Bandet eller solisten, der vinder, får lov til at spille på Train og Fatter Eskil i forbindelse med, at Fallulah og Dúne afholder koncerter.

Fallulah optræder på Train i Aarhus den 21. november og Dúne er at finde på Fatter Eskil den 18. og 19. oktober.