Vil beholde profiler

Morten Wieghorst vil have profiler med ned i 1. division

Nu tidligere superligaprofiler som Danny Olsen, Osama Akharraz og Casper Sloth kan godt begynde at forberede sig på at skulle optræde i den næstbedste fodboldrække i den kommende sæson.

De er alle blevet sat i forbindelse med klubskifter, efter AGF rykkede ud af Superligaen i foråret. Men den nye træner, Morten Wieghorst, ønsker ikke at sige farvel til holdets profiler, inden klubbens genrejsning skal begynde efter sommerpausen.

Det gjorde han klart, da AGF torsdag skød sæsonen i gang med det første træningspas.

- Som udgangspunkt er det ikke så svært, i og med at de spillere, vi snakker om her, alle har kontrakt med AGF. Og jeg vil gerne have, at de hopper om bord i det her projekt, og jeg vil gerne have, at de ser sig selv som en del af fremtiden i AGF.

- Vi kan alle sammen stille nogle ønskescenarier op, men når man har skrevet under på en aftale, så er den jo ikke så meget længere, siger Morten Wieghorst til Ekstra Bladet.

Forud for den kommende sæson understreger træneren - efter at have talt med bestyrelsen - at der er penge til at holde på den nuværende trup, selv om nedrykningen har haft økonomiske konsekvenser.