Vidne så ikke påkørsel

Så ikke politibil ramme 14-årig - kun at han lå på vejbanen

Dagen igennem er klassekammerater og venner til den dræbte strømmet til ulykkesstedet. Drengen gik i 8. klasse i Mårslet.

Et kvindeligt vidne, der tidligere fredag i flere medier blev citeret for at have set en patruljevogn påkøre og dræbe en 14-årig dreng ved en ulykke ved Mårslet, siger nu til TV 2 | ØSTJYLLAND, at hun ikke har set patruljevognen ramme drengen.

Hun har kun set drengen ligge ved siden af patruljevognen i minutterne efter hun hørte to brag. Det første brag hørte hun inde fra sit hus. Det menes at være lyden af flugtbilen, hvor den 14-årige sad sammen med sin 16-årige storebror. Bilen blev fundet på taget og forulykkede under flugt fra en patruljevogn.

Det andet brag hørte hun, mens hun var udenfor huset på vej ud for at se, hvad der var sket. Den lyd menes at være politibilen, som ramte flugtbilen.

Vidnet hørte kun bragene men så ikke nogen af de to begivenheder med egne øjne.

Da vidnet øjeblikket efter kommer ud til politibilen og den havarerede personbil udenfor sit hjem ser hun den 14-årige dreng ligge livløs på vejbanen med ansigtet nedad og med højre skulder tæt op ad patruljevognens venstre forhjul, men ikke under hjulet. Patruljevognen holdt således ikke direkte ovenpå drengen.

Drengen lå omkring tre meter fra den forulykkede personbil. Vidnet så ikke andre personer end politifolkene og drengen på kørebanen. Hun siger til TV 2 | ØSTJYLLAND, at hun kun fik et kort glimt af drengen på kørebanen før politifolkene bad hende og en anden person i husstanden forlade stedet.

Hun har således ikke set, hvordan drengen er endt på kørebanen eller om der har været kontakt mellem drengen og patruljevognen før hun ankommer til stedet.

Se mere om sagen i TV 2 |ØSTJYLLAND klokken 19.30