- Vi har ingen spindoktor

Randers FC satser stadig på top seks-placering

04:39

1 af 2

For to år siden vandt Randers FC bronze, sidste år blev klubben nummer syv og i år er ambitionen ikke meget anderledes end de senere sæsoner.

Randers skal sigte efter at ende blandt de seks bedste hold i Superligaen.

En ambition, som ikke bliver revideret på trods af, at Randers FC indtil videre haft haft en rigtig god sæson. Holdet ligger i øjeblikket nummer to i Superligaen foran stærke hold som FC København og FC Nordsjælland.

I et interview med TV 2 | ØSTJYLLAND fortæller Randers FCs sportschef Peter Christiansen, at målsætningen for sæsonen ligger fast:

- Vi føler ingen grund til at tale om andet, end det der skete i weekenden, og det der skal ske fremadrettet og i den kommende weekend, siger han.

Overordnet set er sportschef Peter Christiansen tilfreds med holdets præstationer, som han beskrives som gode og solide.

Seks sejre, tre nederlag og tre uafgjorte kampe lyder statistikken for de første 12 spillerunder på.

Om statistikken bliver forbedret eller ej, så er der en grund til, at klubben melder det samme ud både før og imens sæsonen er igang - og det skyldes ikke, at klubben har hyret en spindoktor:

- Der er ingen spindoktor i Randers FC. Vi har benene solidt plantet i jorden. Vi bliver ikke revet med. Det er en vigtig del af denne her klub og trups DNA.

Se hele interviewet med sportschef Peter "PC" Christansen i videoen øverst på siden.