Venstre i opløsning

Lokal bestyrelse gået i vrede

Henrik Vestergaard blev afvist som byrådskandidat. Det har fået bestyrelsesmedlemmer i vælgerforening til at gå og medlemmer til at forlade partiet.

Medlemmer i Venstres lokale afdeling i Hjortshøj-Egå er så frustrerede over, at de fik afvist Henrik Vestergaard som byrådskandidat, at afdelingen nu er ved at gå i opløsning.

Siden partiets valg af borgmesterkandidat, som Bünyamin Simsek vandt, har næsten halvdelen af medlemmerne i Hjortshøj-Egå meldt sig ud af partiet og fire bestyrelsesmedlemmer har trukket sig.

Derfor har den nuværende formand for afdelingen, der også ønsker at forlade bestyrelsesarbejdet, nu indkaldt til ekstraordinær generalforsamling.

- Det har været så skuffende at opleve, at Venstres lokale medlemmer ingen indflydelse har, blot andre aarhusianske vælgerforeninger har en anden holdning til vores kandidater. Det er andre byrådskandidater, der har bestemt at Henrik ikke kunne være vores kandidat. Det er grotesk, siger den afgående formand Mette laursen i en pressemeddelelse.

Den ektraordinære generalforsamling holdes den 22. november.