Undskyld, hvor er det nærmeste bordel?

Det spørger politiet om i Østjylland. De mener, at der findes en stor del af lyssky bordeller, men de kan simpelthen ikke finde dem.

Politiet opfordrer nu østjyderne til at anmelde bordeller, prostituerede og deres bagmænd. Naboer til bordeller opfordres til at notere registreringsnumre på biler og holde øje med, hvem der kommer på bordellerne. Opfordringen kommer fordi politiet er færd med at kortlægge regionens massageklinikker.

- Vi beder ikke folk gå over og banke på, men bare holde øjnene åbne, hvis de ser noget mistænkeligt, forklarer politiinspektør Ole Madsen fra Østjyllands Politi. Han sidder samtidig i operativ planlægningsafdeling, hvor de meget gerne vil komme al rufferi til livs, herunder sexslaveri.

- Ligesom med al kriminalitet er vi afhængige?af befolkningens hjælp, også når det drejer sig om anmeldelse af kvindehandel og ulovlig bordeldrift.

<a href="http://www.politi.dk/Oestjylland/da/hjalppolitiet/rufferi_kvindeh/" target="_blank">Klik her og få adgang til politiets egen hjemmeside, hvor de skriver mere om anmeldelser af bordel-drift.</a>