Uidentificeret motorcyklist omkommet

En mand har mistet livet, efter at han røg af sin motorcykel og efterfølgende blev ramt af en bil

00:33

Foto: Local Eyes

1 af 2

Sent onsdag aften er en mand blevet dræbt i en tilsyneladende soloulykke nær Hasselager ved Aarhus.

Ulykken skete på Genvejen, hvor manden kørte galt på sin motorcykel. Men meget mere ved politiet endnu ikke, oplyser vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi.

- Klokken 23.21 får vi en anmeldelse om en motorcyklist, der er forulykket.

Dræbt motorcyklist nu identificeret

- Det er formentlig først et solouheld, hvor manden vælter på Genvejen og bliver slået af motorcyklen. Manden ligger efterfølgende på kørebanen, og der kommer en bil, som også rammer motorcyklisten, siger Jes Frederiksen.

Ambulancer til stedet

Der bliver sendt ambulancer til stedet, men da lægen ankommer, kan man konstatere, at manden allerede er død.

Politiet arbejder nu på at finde ud af, hvem manden er. Det eneste, der vides med sikkerhed, er, at der er tale om en mand. Han var formentlig mellem 40 og 45 år gammel.

Motorcyklist på skadestuen efter uheld

- Der er tale om en mand, vi ikke har identificeret. Vi kender heller ikke ejeren af motorcyklen, siger Jes Frederiksen.

- Vi har ikke kunnet finde motorcyklen, nummerpladen eller stelnummeret i vores systemer. Måske er den kommet til landet uden at blive registreret, men det arbejder vi nu på at finde ud af, siger vagtchefen videre.

Politiet håber at få henvendelser om sagen i løbet af torsdag morgen. Sker det ikke, vil man formentlig offentliggøre billeder af den omkomnes styrthjelm og motorcykel i håb om, at det vil hjælpe.

- Lige nu har vi ikke så meget at gå efter, siger Jes Frederiksen.

Torsdag formiddag leder politiet efter spor i nærheden af det sted, motorcyklisten blev dræbt. Se Local Eyes' video fra ulykkesstedet øverst i artiklen.