- Uheldig spillerindflydelse

KIF-træner tror, efterfølger får det svært

03:11

1 af 2

Det kom som en overraskelse for håndboldtræner Peter Bredsdorff-Larsen, at spillerne hos topklubben KIF ønskede ham fyret - og fik gennemført fyringen uden at han selv var kommet til orde i sagen.

I et interview med TV 2 | ØSTJYLLAND lægger den Aarhus-baserede toptræner heller ikke skjul på, at han finder det uheldigt, når spillere får direkte indflydelse på, hvem de ønsker som træner.

- Det er klart, at det er ikke ønskværdigt for hverken holdet eller klubben, at spillerne jo på den måde har sat dagsordenen for, hvad der skal ske. Det er meget uheldigt, siger Peter Bredsdorff-Larsen i et interview med TV 2 Østjylland, som du kan se over artiklen.

Efterfølger får det svært

- Det er jo noget, man bestemt skal forsøge at undgå i enhver organisation. Også fordi det jo så også bliver nemmere næste gang. Selv om jeg ved, at der er rigtig mange, der kan gøre det lige så godt som mig, så er der også mange, der kan gøre det ringere - og det bliver svært for den næste.

Fyringen kommer kort tid efter at KIF Kolding tabte DM-finalen til Aalborg. Men Peter Bredsdorff-Larsen mener, at holdet har opnået gode resultater. Ikke mindst i lyset af de udfordringer, der har ligget i at træne et fusionshold der den seneste sæson har været delt mellem Jylland og hovedstaden.

Har købt en stråhat

Han kontrakt med klubben varer et år endnu. Det betyder, at han det næste år fortsat vil modtage løn fra klubben. Og ifølge Peter Bredsdorff-Larsen har han allerede købt en stråhat som er god at have på, når man tilbringer sommeren på terrassen. Nu vil han tage det helt roligt og foreløbig holde sommerferie, mens han venter og ser, hvilke nye muligheder der åbner sig for ham i håndboldsporten eller i erhvervslivet, hvor han er en efterspurgt foredragsholder. 

Klubben meddelte i dag, at træningen af KIF Kolding-København foreløbig overtages af assistenttræner Lars Krogh Jeppesen, når KIF på onsdag spiller pokalkamp ude mod Skanderborg. På fredag vil klubbens ledelse så afsløre, hvem der skal træne fusionsholdet fremover.