Tunesien fortrød komiker-reklame: Østjysk klub træder til

AC Horsens tilbyder nu Ruben Søltoft pladsen foran på holdets trøjer, efter komikeren i sidste øjeblik fik nej fra Tunesien

AC Horsens har selv lavet en illustration af, hvordan trøjer med Ruben Søltoft kunne se ud. Foto: TV2 ØSTJYLLAND / Illustration - AC Horsens

I tirsdags havde komikeren Ruben Søltoft købt reklameplads på det tunesiske kvindelandshold i håndbolds trøjer under VM-kampen mod Danmark. Landet fortrød dog i sidste øjeblik, men nu kommer Superligaklubben AC Horsens så komikeren til undsætning.

- Nu hvor Tunesien løb fra deres aftale, synes vi da bare lige, du skulle vide, at der stadig er plads på AC Horsens' spilletrøjer fra 2018. Vi lover, at du trygt kan regne med os, skriver AC Horsens på Facebook.

Vi synes, at det er en komisk historie, og nu står vi jo netop og mangler en trøjesponsor.

Kristian Nielsen, direktør AC Horsens

Og den østjyske Superligaklub mener det seriøst. Det fortæller direktøren Kristian Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Kan få trøjerne i én kamp

- Vi synes, at det er en komisk historie, og nu står vi jo netop og mangler en trøjesponsor. Så vi tager gerne en snak med ham om mulighederne, siger Kristian Nielsen.

I opslaget på Facebook, som Ruben Søltoft selv har liket, opfordrer AC Horsens ham til at tage fat i klubbens salgsafdeling.

- Det kan godt arrangeres, at han bliver trøjesponsor i en enkelt kamp. Vi har allerede et koncept, hvor sponsorer kan købe pladsen på deres favoritspiller, siger Kristian Nielsen.

TV2 ØSTJYLLAND har været i kontakt med Ruben Søltoft, der altså er bekendt med tilbuddet. Han vender tilbage med en kommentar til forslaget fra AC Horsens.