Truet foran Kvickly

Ukendt mand forsøgte at sælge tøj

Foto: Google Maps

53-årige Ronnie Baltser Pedersen fik sig i går, mellem kl. 10 og 11, noget af en forskrækkelse, da han sad i sin bil på en parkeringsplads foran Kvickly i Ebeltoft og ventede på sin kone, der var inde at handle.

Pludselig kørte en mand i en Renault hen og holdt ved siden af hans bil. Manden, der talte engelsk, smed fire skjorter, en livrem, et nålestribet jakkesæt og en jakke ind i Ronnie Baltser Pedersens bil og forsøgte, ved hjælp af trusler, at få ham til at købe tøjet for 22.000 kr.

- Han var både fræk og modbydelig til sidst, siger Ronnie Balter Pedersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Prisen faldt hurtigt

Da Ronnie Baltser Pedersen nægtede, faldt prisen hurtigt til 2.000 kr og så til 1.000 kr, men Ronnie Baltser Pedersen nægtede at betale og tog i stedet sin telefon og ringede til politiet, mens manden forsvandt fra stedet.

Ronnie Baltser Pedersen fik taget registreringsnummeret på mandens Renault, og gav nummeret til politiet, da han anmeldte truslerne. I ølge Ronnie Baltser Pedersen er flere personer blevet truet af manden ud for Kvickly i Ebeltoft.

Ronnie Baltser Pedersen beskriver manden som høj, slank, sort tilbagestrøget hår. Han bar en polo T-shirt, og fortalte, at han kom fra Dublin.