Troels Lund får næse i skattesag

Flertal giver Troels Lund Poulsen en næse for sin rolle i skattesagen

Venstres forhenværende skatteminister Troels Lund Poulsen, der er valgt i Østjyllands Storkreds, har fået en rød næse fra flertallet i underudvalget i Udvalget for Forretningsorden for sin rolle i skattesagen mod Helle Thorning-Schmidt (S) og hendes ægtemand, Stephen Kinnock.

Det oplyser Dansk Folkepartis gruppeformand, Peter Skaarup, som mener, at det er forkert, at give Troels Lund Poulsen påtale.

- Jeg opfatter det som en politisk partsmelding, hvor nogle partier på Christiansborg driver noget folketingspolitik mere end et egentligt sagligt indhold, siger Peter Skaarup.

Se: Lund Poulsen i vidneskranken

Det røde flertal giver Troels Lund Poulsen (V) en næse, skønt Skattesagskommissionen klart konkluderede, at han ikke søgte at ændre eller påvirke Skat Københavns sag mod Helle Thorning-Schmidt (S) og hendes mand, siger Peter Skaarup.

- Nogle politikere mener, at de er klogere end Skattesagskommissionen. De vil give en næse, selv om kommissionen ikke har bevist, at Troels Lund Poulsen var ansvarlig for de ting, der er foregået, siger Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti.